Botoşani: Lucrările la mall-ul din Botoşani vor mai dura un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Dănuţ Prisacariu vrea ca până în toamna anului viitor să finalizeze mall-ul început  în vara din 2008. Primăria a prelungit autorizaţia de construcţie la cererea dezvoltatorului. Uvertura City Mall va vosta în final aproape 50 de milioane de euro, fiind una dintre cele mai mari investiţii private din Botoşani.

Lucrările la mall au început în vara lui 2008, însă au fost oprite anul trecut din cauza crizei financiare. Uvertura City Mall va avea şase niveluri şi 32 de mii de metri pătraţi de magazine, restaurante şi  un cinematograf. Omul de afaceri Dănuţ Prisacariu spune că în final investiţia va ajunge la 50 de milioane de euro. „În acest an vor fi terminate exterioarele şi acoperişul pentru ca la iarnă să se poată lucra la interioare. Cel mai probabil, mall-ul va fi deschis oficial anul viitor în toamnă." a declarat Dănuţ Prisacariu.

Omul de afaceri ieşean este unul dintre cei mai importaţi investitori din Botoşani. Firmele sale deţin un hotel de patru stele pe care l-a renovat complet şi mai multe terenuri şi imobile. „Deocamdată sunt mulţumit de afacerile pe care le am la Botoşani."a spus omul de afaceri.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite