Botoşani: Lucrările din centrul oraşului vor fi finalizate în august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea a dat asigurări că cel puţin în zona centrală lucrările vor fi finalizate până în luna august, deşi termenul de execuţie este de doi ani.

Tot centrul oraşului este acum un şantier. Lucrările de modernizare a străzilor au început simultat în mai multe puncte şi nu pe etape aşa cum ar fi fost indicat pentru a nu se crea un disconfort atât de mare.

image

În momentul de faţă aproape că nu se mai poate circula în zona centală atât cu maşina cât şi pe jos.  Pietonalul Unirii, printre singurele locuri de promenadă din Botoşani a fost închis pe trei sferturi, au fost săpate şanţuri peste tot, inclusiv în mijlocul intersecţiilor, iar troarele sunt pline de noroi. Chiar şi în Piaţa Revoluţiei, pavajul a fost scos în grabă pentru a bloca accesul dascălilor în perioada protestelor, iar după aceea lucrările au fost abandonate.

image

Cu toate aceste, viceprimarul Florin Ghiorghiţă primate însă  că lucrările la pietonalul Unirii,  strada Cuza Vodă şi Piaţa Revoluţiei vor fi finalizate cel târziu în august.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite