Botoşani: Loviţi de maşina poliţiei: Şeful de post din Vorniceni este audiat acum de colegii săi de la Rutieră care i-au luat permisul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Agentul şef Florentin Anuşca era în timpul serviciului când a intrat pe contrasens cu maşina poliţiei şi s-a izbit într-un autoturism care circula regulamentar. Un copil de cinci a scăpat ca prin minune în urma impactului.

Accidentul a avut loc în urmă cu câteva minute în localitatea Roma. Şeful de post din localitatea Vorniceni, Florentin Anuşca, se deplasa cu maşina poliţiei spre Parchetul Botoşani unde trebuia să ducă două persoane la audieri. Martorii spun că poliţistul  circula cu viteză şi nu avea semnalele acustice pornite.

Într-o curbă la dreapta, poliţistul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit într-un Renault care circula regulamentar şi în care se afla un copil de cinci ani. În urma impactului, copilul a suferit leziuni uşoare la fel ca şi tatăl său. Uşor a scăpat şi poliţistul care este audiat la această oră de colegii săi de la rutieră. „ S-a luat măsura reţinerii permisului de conducere a şefului de post care a intrrat pe contrasens"  Florin Postol- SPR Botoşani.

Maşina poliţiei a fost puternic avariată. Cele două persoane care se află în autoutilitară au scăpat nevătămate şi au fost preluate de un alt echipaj de poliţie pentru a ajunge la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite