Botoşani: Locuitorii cartierului Griviţa trăiesc în tranşee

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma care realizează investiţia a abandonat şantierul timp de patru luni lăsând în urmă şanţuri şi mormane de pământ pe motiv că municipalitatea nu a decontat lucrările efectuate

Locuitorii din cartierul Griviţa trăiesc, de mai bine de jumătate de an fără minimum de condiţii care sunt asigurate în orice urbe. Căile de acces în imobile sunt distruse din cauza unor lucrări de înlocuire a conductelor de energie termică.

"De astă toamnă au lăsat destupate căminele şi toată iarna am avut abur pe casa scării. S-a stricat toată tencuiala şi a apărut mucegai şi egrasie. Nu putem să stăm în aceste condiţii cu copii mici. Nici aerisire nu am putut face până zielle trecute", s-a plâns Cătălina Rotariu.

Calvarul localnicilor din cartierul Griviţa a început în toamna anului trecut, când trotuarul din faţa blocurilor a fost spart de către angajaţii firmei sucevene Test Prima, care avea sa înceapă înlocuirea conductelor de termoficare. După luni de şantier, când se gândeau că vor scăpa de mizerie şi gropi, locatarii blocurilor din Griviţa au avut surpriza neplăcută să constate că muncitorii au abandonat lucrarea. Aflaţi mai multe detalii în ediţia de mâine a ziarului Adevărul de Seară.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite