Botoşani: Liste de aşteptare pentru Rabla 2011: Zeci de botoşăneni vor Dacii noi cu avans din rable!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul trebuia să fie demarat 15 februari dar a fost amânat până în martie din lipsa banilor. În aşteptarea râvnitelor cupoane, botoşănenii au făcut coadă la dealerii auto ca să-şi ia Dacii noi.

Reprezentanţele auto din oraş au fost luate cu asalt săptămâna aceasta de botoşănenii care vor să îşi cumpere maşină nouă cu avans plătit din cupoane.

De departe cele mai multe cereri au înregistrat dealerii auto care vând Dacii. Peste 60 de solicitări au fost venit în ultima săptămână pentru  Logan-uri ieftine , cu dotări puţine , care nu costă mai mult de 6200 de euro. Trei cupoane le asigură avansul mai ales că valoarea lor se menţine şi în acest an de 3800 de lei.

Dealerii auto au fost însă nevoiţi să facă liste de aşteptare şi să le ceară clienţilor să mai aibă răbdare. Asta după ce au aflat în ultima clipă că startul programului „Rabla 2011" nu se va da de marţi pentru că Ministerul Mediului nu are bani. „ 60 de persoane au venit săptămâna trecută să îşi facă pre-comenzi de Logan-uri ieftine. Un număr mare justificat de faptul că taxele s-au majorat şi e mai sigur să îţi iei maşină nouă. Noroc că nu au făcut comenzile pentru că tocmai am aflat că programul a fost amânat până în martie din lipsa banilor", a declarat Aurelia Cozma, dealer Dacia.

Află cum sute de botoşăneni au luat ţeapă cu voucherele 2010 în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite