Botoşani: Liniile de tramvai de pe Sucevei, coşmarul şoferilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Calea de rulare a tramvaiului a fost înlocuită în intersecţia Primăverii cu Sucevei la începutul lunii iunie.

De atunci toţi şoferii strâng din dinţi când tranzitează această întersecţie şi după mai multe treceri se duc direct la mecanicii auto pentru reparaţii.

"Nu am cuvinte. Dacă ai maşină mai joasă nu ai nici o şansă să nu o agăţi. Au turnat nişte piatră înj bătaie de joc şi au dispărut din oraş. Acum nimeni nu mai face nimic. Măcar să pună nişte pietriş, sau nisip", a declarat furios Emil Grădinaru, un şofer ce tranversa intersecţia.

Beneficiarul lucrării nu are nimic de rău de zis despre cei care nu au finalizat lucrarea şi sunt de părere că acesta este mersul firesc al lucrării.

"Nu avem cum să asfaltăm acum. Şina se mai aşează, mai trebuie reglată. Straturile turnate trebuie să se compacteze de mai multe ori până la asfaltare. În plus, cei care au schimbat şina de tramvai nici nu aveau contractat să asfalteze înapoi",a declarat directorul Eltrans, Victor Ivănescu.

Lucrarea de schimbare a şinei de tramvai a fost executată de o firmă specializată din Suceava, care nu are tramvai, pentru că în Botoşani nu există o asemenea firmă, deşi avem tramvai.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite