Botoşani: Liber la umflatul facturilor la apa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul de Botoşani
Evenimentul de Botoşani

Ieri, in ultima sedinta de Consiliu Judetean din acest an, atentia consilierilor a fost mai mult captata de grupul de colindatori care i-au vizitat in timpul intrunirii decat de proiectele care s-au aflat pe ordinea de zi. In consecinta, regulamentul de facturare si furnizare a apei potabile, a fost aprobat „pe nesimtite". Citiţi cele mai interesante articole in revista presei locale.

Liber la umflatul facturilor la apa

Ieri, in ultima sedinta de Consiliu Judetean din acest an, atentia consilierilor a fost mai mult captata de grupul de colindatori care i-au vizitat in timpul intrunirii decat de proiectele care s-au aflat pe ordinea de zi. In consecinta, regulamentul de facturare si furnizare a apei potabile, a fost aprobat „pe nesimtite".

Mai multe detalii în Evenimentul de Botoşani

Eroii revolutie, omagiati la Botosani 

20 de ani de la Revolutie si tot atatia de cand botosanenii, ca si restul romanilor, au tot sperat in schimbare. Sefii judetului, reprezentanti ai armatei, politicieni, dar si membri ai Asociatiei Revolutionare 22-25 decembrie 1989 Botosani au adus un omagiu, ieri, celor cazuti acum doua decenii.

Citiţi mai departe în Evenimentul de Botoşani

Botosaniul figureaza in topul oraselor in care nu iti doresti sa locuiesti

Bucureştiul, Timişoara, Clujul şi Constanţa domină clasamentul celor mai "locuibile" oraşe cu peste 100.000 de locuitori din Romania. Iaşiul, Sibiul, Braşovul şi Oradea le urmează, la distanţă destul de mare, potrivit unui studiu realizat recent de revista Capital.

Citiţi articolul complet pe www.botosaninews.ro

Poliţia Comunitară vrea mai mulţi agenţi

În cadrul şedinţei de Consiliu Local care a avut loc marţi, 22 decembrie 2009 pe ordinea de zi s-a aflat şi proiectul de hotărîre referitor la aprobarea planurilor de ocupare a funcţiilor publice pentru anul 2010.

Mai multe detalii pe www.martorincomod.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite