Botoşani: Lac şi râu artificial la Cornişa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dealul Cornişei, folosit ca loc pentru grătare şi plajă, va fi transformat într-o bază de agrement modernă, unicat în ţară
Dealul Cornişei, folosit ca loc pentru grătare şi plajă, va fi transformat într-o bază de agrement modernă, unicat în ţară

Primăria municipiului a definitivat proiectul privind zona de agrement Cornişa.

Potrivit viceprimarului Cătălin Alexa, lucrările vor fi demarcate în această vară, iar botoşănenii vor beneficia de anul viitor de un lac şi un râu artificial, unde vor putea practica sporturi nautice.

„ Nu va mai fi bazin de înot de dimensiuni olimpice ci va fi un bazin de agrement, cu înălţime mică, cu tobogane, saune. Vor fi patru bazine de aterizare de la tobogane, plus un bazin exterior cu trambulină şi o piscină pentru copii. De asemenea vom mai avea un bazin acoperit care va include şi o piscină pentru copii", a spus viceprimarul Cătălin Alexa.

Noua zonă de agrement va dispune şi de cel de-al doilea patinoar din municipiu, funcţional pe întreaga perioadă a anului, patru terenuri de tenis şi două multifincţionale şi un amfiteatru cu o capacitate de 500 de locuri.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite