Botoşani: La coadă pentru paşaport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aglomeraţie de nedescris la Serviciul de Eliberare a Paşaportelor Botoşani. Sute de botoşăneni stau la rând în fiecare zi pentru a-şi face paşapoarte noi. 

Pentru că volumul de muncă al angajaţilor de la paşapoarte s-a dublat în ultima săptămână, conducerea Serviciului a prelungit programul cu două ore.

"De la începutul lunii avem în medie 120 de cereri pe zi. Cei mai mulţi din cei care solicită paşaport lucrează în străinătate şi sunt acum veniţi în concediu în ţară. Ca să facem faţă numărului mare de solicitări eliberăm bonuri de ordine ne oe o zi pe alta şi am suplimentat şi numărul d eghişee." a declarat Alin Popovici, şeful Biroului de Paşapoarte.

 Cu toate acestea, oamenii sunt totuşi nemulţumiţi că au de aşteptat ore în şir pentru a-şi depune actele pentru paşaport. „Nu poţi sta pe căldura asta cu copii să aştepţi până îşi vine rândul. Credeam că de când am plecat din ţară s-a schimbat ceva şi a dispărut moda asta de stat la coadă la instituţii. „ a spus Aurel Cazacu, un botoşănean venit acasă d ela muncă din Spania.

 Cele mai solicitate sunt paşapoartele temporare, ponderea fiind de 60% pentru acestea şi doar de 40% pentru cele biometrice.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite