Botoşani: La Judeţean, bolnavii sunt hrăniţi cu zeamă fiartă de ziua lor: Autorităţile se ghiftuiesc de 1 decembrie cu fasole cu cârnaţi şi vin fiert!(FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bolnavii internaţi la cel mai mare spital din judeţ nu au avut parte de o masă specială de 1 decembrie. O zeamă întinsă pe post de ciorbă şi mazăre fiartă la felul doi sunt tot ce au primit astăzi pacienţii. Între timp, autorităţile s-au înfruptat cu ocazia deschiderii patinoarului.

Că patriotismul nu ţine de foame au aflat astăzi şi cei peste 500 de bolnavi internaţi la Spitalul Judeţean „Mavromati".  Pacienţii au sperat ca măcar de Ziua Naţională a României să găsească în farfurii o bucăţică de carne pentru că sunt nevoiţi de luni întregi să ţină post de voie de nevoie. „ Nu am venit la spital să ne îngrăşăm dar nici să fim luaţi în râs. De două săptămâni sunt internată şi nu am văzut măcar o aripă de pui în farfurie. Suntem oameni bolnavi şi nu putem trăi doar cu apă fiartă şi legume" a spus Maria Zelincă(foto jos) , una dintre pacientele internate pe secţia Medical II a spitalului.

Botoşani: Maria Zelincă, pacient

Nu mică le-a fost mirarea când au fost serviţi şi astăzi tot cu o zeamă întinsă şi mazăre fiartă. Bucătăresele ridică din umeri şi recunosc că nu au din ce să pregătească mese consistente.

image

"  Şi aşa tragem de mâncare ca să avem ce să le dăm bolnavilor. Carne primesc doar diabeticii, restul legume şi paste făinoase. Azi avem mazăre cu cartofi, ciorbă d elegume cu zarzavat şi cam atât. Bine că pâinea este proaspătă" a spus una dintre bucătărese.

Botoşani: Bucătărese spital judetean

. „ Îi invit pe guvernanţi să mănânce zeama fiartă. Ei stau şi se ghiftuiesc şi petrec de 1 decembrie şi noi răbdăm în spitale după o viaţă de muncă" a spus Elena Grosu( 62 ani) , o femeie din localitatea Flămânzi internată la Spitalul Judeţean Mavromati.

Botoşani: Meniu de criză în spital de 1 decembrie

Detalii aflaţi joi în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite