Botoşani: Jumătate din biletele la meciul România – Anglia au fost vândute în prima zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de suporteri s-au îmbulzit la poarta stadiuonului pentru a cumpăra bilete la meciul de marţi
Mii de suporteri s-au îmbulzit la poarta stadiuonului pentru a cumpăra bilete la meciul de marţi

Dacă doriţi să mai prindeţi un loc în tribunele stadionului Municipal Botoşani la meciul de marţi dintre echipele naţioanle de tineret ale Româneiie şi Angliei ar trebui să vă grăbiţi. În prima zi s-au vândut 3000 de bilete, iar meciul se va disputa cu casa închisă.

De ieri şi până astăzi dimineaţă  au fost vândute 3000 şi cele 6070 de bilete. „ Doar sucevenii au cumpărat o mie de bilete. În acest moment nu mai avem locuri bune. Au rămas lateralele şi peluzele stadionului. Pe mijloc nu mai avem niciun bilet. Au fost suporteri venţiţi să cumpere biltete şi de la Dorohoi, Iaşi şi Piatra Neamţ. Galeria engleză are rezervate 400 de locuri la peluza Sud, dar încă nu ne-au anunţat câţi vor veni marţi la meci."  a declarat Ovidiu Lezeriuc, administratorul stadionului.

Mulţi botoşăneni s-au plâns că locurile bune de pe stadion au fost cumpărate de bişniţari care vor încerca să facă speculă cu bilete în ziua meciului. Preţul unui bilet este de 10 lei. Meciul care va începe marţi la 14.30, se va juca  cu casa de bilete închisă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite