Botoşani: Jumătate de oraş a rămas azi fără curent electric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O avarie produsă la un cablu subteran  a lăsat fără energie electrică timp de o oră cartierele din zonele Calea Naţională, Primăverii şi Împărat Traian.Multe dintre instituţiile publice au fost nevoite să-şi întrerupă programul de  lucru.

Din cauza unei avarii la reţeaua subterană de distribuţie a energiei electrice, produsă astăzi, în jurul orelor 11.00, a fost afectată parţial alimentarea cu energie a jumătate din muniicpiul Bootşani.

Urmare a intervenţiei echipelor E.ON Moldova Distribuţie,  alimentarea cu energie electrică a fost reluată treptat, în aproximativ o oră de la producerea incidentului, pentru toţi consumatorii afectaţi. Toate instituţiile din zona centrală, inclusiv băncile, au fost nevoite să-şi întrerupă programul de lucru.

„Regretăm disconfortul produs consumatorilor de acestă întrerupere în alimentarea cu energie electrică şi îi asigurăm că echipele E.ON Moldova Distribuţie au intervenit astfel încât alimentarea să fie reluată în cel mai scurt timp posibil. În cazul în care se confruntă cu probleme la reţeaua de energie electrică, clienţii noştri sunt rugaţi să anunţe serviciul deranjamente al E.ON Moldova Distribuţie la numărul de telefon: 0231 929" a declarat Sorin Munteanu, purtătorul de cuvânt al E.on Moldova

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite