Botoşani: Jumătate de milion de lei pentru aproape o lună de deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conducerea DJDP este mulţumită de prestaţia firmei care se ocupă de deszăpezire
Conducerea DJDP este mulţumită de prestaţia firmei care se ocupă de deszăpezire

Aceasta este suma cheltuită de la începutul lunii de Direcţia judeţeană de Drumuri şi Poduri pentru deszăpezirea celor aproximativ 600 de kilometri de drumuri judeţene.  

Societatea Transporturi Auto SA, cea care a câştigat licitaţia pentru deszăpezirea drumurile judeţene din Botoşani a facturat pentru primele 25 de zile ale lunii 482.897 de lei. În acestă sumă sunt inlcuse lucrările de deszăpezire, dar şi utilajele închiriate şi materialele antiderapante împrăştiate pe drumurile judeţului.

Conducerea DJDP este însă mulţumită de prestaţia firmei care se ocupă de deszăpezire având în vedere că până acum nu au fost probleme deosebite  pe drumurile judeţene, pe toate tronsoanele circulându-se în condiţii de trafic acceptabile.

"Este o sumă rezonabilă, comparabilă cu cât se cheltuia şi anul trecut într-o lună de iarnă. Atâta timp cât nu au fost reclamaţii sau drumuri blocate, putem considera că firma care se ocupă de deszăpezire îşi face treaba şi nu avem ce să-i reproşăm. Cu banii care i-am avut alocaţi din buget ne-am descurcat până acum. Foarte muţi bani s-au cheltuit pe materialele antiderapante. Poleiul ne face cele mai mari probleme şi suntem nevoiţi să intervenim pe drumuri aproape continuu. " a spus Romeo Caciuc, directorul DJDP Botoşani.

Transporturi Auto este firma fostului preşedinte al Consiliului judeţean, Constantin Conţac, iar anul acesta  a câştigat licitaţia pentru deszăpezire şi în judeţul Suceava.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite