Botoşani: Judeţul este păzit de forţe de ordine înarmate până-n dinţi (Update)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii şi jandarmii au verificat toate maşile aflate în trafic
Poliţiştii şi jandarmii au verificat toate maşile aflate în trafic

Aseară nimeni nu a intrat ori ieşit din municipiul Botoşani fără să fie verificat de forţele de ordine. Filtre de zeci de jandarmi şi poliţişti au controlat orice maşină pentru a-l căuta pe bărbatul care a împuşcat mortal o persoană şi a rânit grav o alta într-un bar din Piatra Neamţ.

Update:

Cristian Chilat, zis „Falău", a fost prins după 24 de ore de la comiterea crimei din barul Latino Cafe din Piatra Neamţ. Suspectul a fost prins de poliţişti într-o comună din Neamţ şi nu a opus rezistenţă după ce casa în care se ascundea a fost înconjurată de poliţişti. În scurt timp, el va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Importante, forţe de ordine ale Poliţiei şi Jandarmeriei au format filtre pe toate drumurile din judeţul Botoşani pentru a-l căuta pe fugarul care la ucis prin împuşcare pe Gheorghiţă Marcu, liderul interlopilor din Piatra Neamţ şi rănit grav pe fratele acestuia. În municipiul Botoşani nimeni nu a intrat sau ieşit  fără să fie verificat în prealabil.  

filtru

Principalul suspect, cautat în toată ţara,  se numeşte Cristian Chilat, are 41 de ani,  este poreclit Falău,  şi  are domiciliat în Piatra Neamţ. Potrivit Poliţiei, acesta are o ciatrice mare pe obrazul drept şi este extrem de violent, el mai fiind condamnat pentru o intracţiune de distrugere prin incendiere.  Surse din Poliţie susţin că este posibil ca suspectul să încerce să fugă din ţară şi să treacă fraudulos graniţa în Republica Moldova sau Ucraina.

fisa criminalului

Gheorghiţă Mararu, liderul interlopilor din Piatra Neamţ a fost împuşcat mortal duminică dimineaţă  în urma unei reglări de conturi într-o cafenea din Piatra Neamţ, iar fratele lui a fost şi el rănit, dar starea sa este stabilă.

Mai citiţi şi:

Iaşi: Interlopul Gheorghiţă Mararu, împuşcat la Neamţ, a fost implicat în mai multe scandaluri alături de naşul său Vasile Rodideal (Interceptări)

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite