Botoşani: Jonglerul de la „Românii au talent“, înapoi acasă pe bicicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După săptămâni întregi în lumina reflectoarelor, Ştefan Florescu a pedalat 22 de kilometri pe bicicleta primită cadou de la Andi Moisescu pentru că nu avea cu ce ajunge acasă.

După ce a le-a oferit românilor un adevărat show cu mingea sa de fotbal, Ştefan Florescu( 19 ani) s-a întors în această dimineaţă la Botoşani cu trenul. După o călătorie de şapte ore din Capitală, Ştefan a fost nevoit să mai meargă 22 de kilometri pe bicicletă ca să ajungă acasă în localitatea Vorona.

Vezi aici cum arată bicicleta primită cadou!

Nu am găsit pe cineva care să mă ajute să duc şi bicicleta aşa că am pedalat până acasă aproape o oră. Sunt obosit după atâta drum dar sunt fericit că am o bicicletă nouă.  M-am ales şi eu cu ceva după acest concurs", a spus Ştefan Florescu care a primit cadoul primit de la Andi Moisescu chiar înainte de finală.

image

Ți-am promis atunci, dacă îmi amintesc exact, că o să ma ocup de viitoarea ta bicicletă. Evident, m-am ocupat. Dar, dă-mi voie te rog să-ți spun un secret. Dacă ar fi fost în locul meu în platou, foarte mulți oameni ar fi făcut exact același lucru. Pentru că gestul tău exemplar ne-a marcat pe foarte mulți. Astăzi mă simt foarte onorat să fiu eu cel care iți poate face cadou această bicicletă. Te rog însa să fii sigur că aceast cadou vine în egală masură de la toți cei pe care i-ai impresionat", a scris Andi Moisescu pe blogul său.

Botoşani: Fascinanta poveste a lui Ronaldinho de la "Românii au talent"

Finalistul de la „Românii au talent" susţine că nu a semnat până acum  vreun contract dar speră ca Andra să îşi ţină promisiunea şi să îi pună o pilă la o mare echipă de fotbal.  Până atunci, Ştefan Florescu mai are trei luni de contract cu Protv. „ Termenii contractului sunt foarte stricţi. Nu am voie să apar la alte posturi tv, să fac reprezentaţii sau să vorbesc despre concurs. Orice contract trebuie să fie analizat de Protv", a mai spus Ştefan care şi-a propus să se relaxeze o perioadă alături de bunica sa la ţară, în localitatea Vorona.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite