Botoşani: Jandarmi avansaţi în grad de 1 aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Jandarmeriei Române a fost sărbătorită la Botoşani de Ziua păcălelilor. Jandarmii au fost însă mai serioşi ca niciodată, iar unii dintre ei au avut parte şi de avansări adevărate.

La acest eveniment, au participat ca invitaţi, prefectul judeţului Botoşani, şefi de instituţii, cadre în rezervă, ofiţeri şi subofiţeri din inspectorat. După prezentarea semnificaţiei Zilei de 3 aprilie - Ziua Jandarmeriei Române, au fost citite mesajele de felicitare transmise jandarmilor botoşăneni de către ministrul Administraţiei şi Internelor şi de către inspectorul general al Jandarmeriei Române.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Jandarmeriei prin ordinul  inspectorului general al Jandarmeriei Române un subofiţer a fost înaintat în gradul următor iar unui ofiţer i-a fost acordată ,,Diploma Aniversară" pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu.

image

De asemenea prin ordinul inspectorului şef al I.J.J. Botoşani, au fost recompensaţi mai mulţi ofiţeri şi subofiţeri cu ,,mulţumiri" şi ,,felicitări" pentru modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu.

Următoarea activitate organizată de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani cu ocazia Zilei Jandarmeriei va fi în ziua de 3 aprilie ora 09.00 când va avea loc cea de-a IV ediţie a Crosului Jandarmeriei.

 La această manifestare pot participa toţi iubitorii de mişcare indiferent de vârstă, câştigătorii urmând a fi premiaţi cu diplome şi medalii. Pentru toţi participanţii va fi organizată la final o tombolă având ca premii articole sportive

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite