Botoşani: Italianul care a împuşcat-o pe botoşăneanca Andreea Şutic s-a spânzurat în închisoare: Procurorii au pus sechestru pe averea criminalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Andreea şi Tiberiu Şutic au fost împuşcaţi anul trecut de italian
Botoşani: Andreea şi Tiberiu Şutic au fost împuşcaţi anul trecut de italian

Giacomo Attolini  (49 de ani) acuzat de uciderea Andreei Şutic, tânăra de 25 de ani din Botoşani, era condamnat la 70 de ani de detenţie.  

Citeşte şi:

Români executaţi sub ochii copilului

Tânăra împuşcată în Italia a murit

 Italianul a cedat psihic când a aflat că va muri după gratii iar averea sa a fost pusă sub sechestru,, Am fost anunţaţi de avocat că s-a spânzurat în celulă. Probabil l-au luat remuşcările şi a conştientizat cât rău a făcut. L-a părăsit şi soţia şi a rămas fără avere,, a spus Vasile Chiru, unchiul Andreei Şutic.

Între timp, procesul civil continuă înm Italia. Avocaţii soţului supravieţuitor, Tiberiu Şutic( 23 ani) încearcă să obţină despăgubiri materiale prin punerea sub sechestru a întregii averi a italianului,, Pe Andreea nu o mai pot aduce înapoi. Măcar să îi stabilească o pensie alimentară pentru fiul lor care a rămas orfan de mamă la cinci ani,, a mai spus unchiul tinerei împuşcată în cap la sfârşitul lunii martie 2009.

Italianul era patronul tinerei şi fusese denunţat de aceasta pentru o tentativă de viol. Attolini s-a întâlnit cu cuplul de români pe stradă şi a deschis focul chiar dacă aceştia erau însoţiţi de copil. Tânăra a fost împuşcată în cap şi a murit după câteva ore la spital. Soţul ei a fost împuşcat în inimă dar a supravieţuit.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite