Botoşani: Investiţii uriaşe cu bani din gunoaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea de salubrizare va achiziţiona un Mercedes pentru măturarea străzilor în valoare de 400 de mii de lei. Că afacerile merg bine, o arată şi salariile angajaţilor care primesc şi sporuri de penibilitate pentru munca depusă. Un măturător câştigă lunar 1300 de lei plus bonuri de masă.

„Ar fi afacere dacă reuşim să o cumpărăm cu 400 de mii de lei.  Am luat legătura cu firma importatoare şi am primit asigurări că vom primi un discount de 15 mii de euro pentru că este criză şi vânzările nu merg bine" a declarat Gheorghe Pricopi, director Urban Serv Botoşani. 

Automăturătoarea va fi cumpărată luna viitoare când se va organiza licitaţia. Peste 40 de utilaje de ultimă generaţie se află în parcul auto al societăţii.

Cu toate acestea, Urban Serv are 360 de angajaţi dintre care 65 sunt măturători plătiţi regeşte pentru munca depusă. Salariul depăşeşte 1300 de lei lunar , sumă la care se adaugă bonurile de masă.  Sporul de penibilitate este unul din cele patru acordate angajaţilor de la salubrizare. 

Detalii află miercuri în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite