Botoşani: Investiţii de lux în an de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Oraşul va avea saună, bazine de înot şi trenuleţe electrice
Botoşani: Oraşul va avea saună, bazine de înot şi trenuleţe electrice

Saună,trenuleţ electric ori bandă de alergat sunt doar câteva din obiectivele primăriei pentru acest an. Sute de mii de lei din bugetul local se vor duce în acest an pe distracţie şi relaxare Unele din proiecte primesc finanţare europeană dar şi municipalitatea trebuie să contribuie.

Un trenuleţ electric destinat copiilor va luat din bugetul primăriei 65 de mii de lei. Trenuleţul dotat cu trei vagoane va fi montat în această vară în Parcul ,, Mihai Eminescu,, în apropierea lacului pentru distracţia celor mici. Investiţia este considerată utilă şi necesară iar edilii locali sunt convinşi că merită toţi banii. ,,Preţul biletelor nu va fi mare dar ne aşteptăm la un trafic intens aşa că ne vom scoate banii într-un an"a a declarat Cătălin Alexa, viceprimarul municipiului Botoşani.

În topul investiţiilor de lux se află şi o saună ultramodernă care va fi amenajată în incinta Sălii Polivalente pentru 10 mii de lei,o  bandă de alergare în valoare de 14 mii de lei şi 10 toalete ecologice de 36 de mii de lei.Una peste alta, peste 300 de mii de lei se vor duce anul acesta pe distracţie şi relaxare.

Ce cred botoşănenii despre aceste investiţii, citiţi mâine în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite