Botoşani: Încă două zile pline de evenimente la Zilele Oraşului. Deseară: Mega-concert - Zdob şi Zdub

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maniferările dedicate Zilelor Oraşului continua astăzi, dar şi mâine cu o serie întreagă de evenimente culturale, sportive şi concerte în aer liber. Cel mai important eveniment este însă concertul formaţiei Zdob şi Zdub.

Astăzi dimineaţă la Casa de Cutură a Sindicatelor a avut loc concursul de dans „Împreună pentru Viitor", iar pe Pietonalul Unrii, pentru a doua zi consecutiv, botoşănenii au putut admira exponatele celor peste 70 de meşteri populari invitaţi să participe la Târgul Meşteşugarilor.

Şi iubitorii sportului au  astăzi o zi plină de evenimente. Începând cu ora 17.00, pe Pietonalul Unirii,  Clubul Sportiv DAO din Botoşani va prezenta o demonstraţie de Arte Marţiale. Deasemeni, intrarea la sala Polivalentă va fi liberă astăzi pentru toţi cei care vor să joace tenis de masă.

Spectacolele din Piaţa Revoluţiei vor începe astăzi ,tot de la ora  19.00, cu trupe locale, după care, până la miezul nopţii botoşănenii pot participa la un mega concert susţinut de Publika şi Zdob şi Zdub, formaţii care vor cânta pentru prima dată în Botoşani.

Duminică este ziua  expoziţiilor foto-documentare, dedicate istoriei oraşului. Expoziţia este deschisă  la Muzeul Judeţean de Istorie, iar intrarea este liberă. Totodată,  Sala Polivalentă va fi deschisă toată ziua pentru iubitorii sportului care vor putea juca gratis tenis de masă sau fotbal în sală. 

Zilele Oraşului se vor încheia dumincă seară cu un concert  susţinut de  Rapsozii Botoşanilor şi trupa  Fără Zahăr. Concertul va începe la ora 19.00, pe scena din Piaţa Revoluţiei.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite