Botoşani: În sfârşit am învins Bacăul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Botosani a învins, ieri seară, cu scorul de 3-1 (2-1) pe FCM Bacău, într-o partidă amicală disputată pe Stadionul Municipal.

Golurile formaţiei botoşănene au fost marcate de Vrabie, Tincu şi Matei, ultimele două din penalty. În prima repriză Cristi Popovici a trimis în teren o echipă asemănătoare cu ce de bază din care au făcut parte fundaşul Daniel David şi atacantul Ionuţ Matei. În prima repriză, Cristi Popovici i-a trimis în teren pe Prisacă, Patache, Atudorei, David, Acsinte, Boroştean, Vaşvari, Tincu, Vrabie,  Homneac şi Matei.

Cristi Popovici, antrenorul echipei FC Botoşani nu a fost foarte interesat de rezultatul meciului cu FCM Bacău.

„A fost un joc normal de pregătire, în care rulat tot lotul. Se caută în continuare primul 11. Pentru prima oară a apărut Tincu la mijlocul terenului. Sper să găsesc formula cea mai bună chiar dacă echipa la ora asta nu are prospeţime şi nu se poate exprima la parametri maximi", a spus Cristi Popovici.

Valeriu Iftime, finanţatorul echipei FC Botoşani este optimist înaintea finalului de pauză competiţionlă

„Victoria am obţinut-o în prima repriză când am dat două goluri. Dacă ne uităm la prima repriză cred că am avut o echipă bună. Din păcate nu prea avem rezerve. Am jucat prost în a doua repriză şi un pic lipsiţi de motivaţie. Nu i-am văzut devotaţi, să depună toată energia. În mod cert ne mai trebuie jucători. Cu echipa cu care am jucat în prima repriză şi dacă jucătorii sunt motivaţi, batem Iaşiul liniştit", a spus Valeriu Iftime.

Astăzi, de la orele 18.00, FC Botoşani va întâlni formaţia Politehnica Iaşi pe stadionul din Copou.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite