Botoşani: Îmbulzeală la abonamente gratuite pentru tramvai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii au stat zeci de minute în frig la coadă pentru un abonament gratis
Oamenii au stat zeci de minute în frig la coadă pentru un abonament gratis

De la primele ore ale dimineţii, botoşănenii au format cozi interminabile pentru a prinde abonamente gratis  la călătoria cu taramvaiul.

Eltrans, firma de transport public local au avut sute de solicitări. Pensionarii şi elevii beneficiază de gratuitate şi s-au grăbit să-şi înnoiască abonamentul pe şase luni.Abonamentele se eliberează la sediul Eltrans din zona industrială (depou) sau la chioşcul de bilete de lângă Piaţa Centrală. În ambele locaţii, zeci de oameni stăteau la coadă pentru a primi abonamentul cu calătorii gratuite.

Am ieşit din casă ca să mă duc la nişte cunoştinţe şi m-am gândit să îmi înnoiesc abonamentul la tramvai. Stăm şi la coadă, dacă e gratuit, măcar atât pe cirza asta", a precizat Sofica Miluţă,  pensionară.

tramvai

Botoşănenii care călătoresc cu mijloacele de transport în comun spun însă că sunt nevoiţi să meargă înghesuiţi în tramvaie şi uneori nici nu se pot urca în vagon din cauza aglomeraţiei. „Tramvaiele vin la timp, sunt încălzite, dar sunt prea puţine pentru oraşul nostru. Eu circul zilnic de la gară şi până în zona centrală şi anul acesta nu am avut şansa să prind niciodată un loc pe scaun. „ a spus Viorel Manea, funcţionar la o bancă.

Citeşte şi:

Ruşii ne-au luat tramvaiele

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite