Botoşani: Îmbulzeală fără rost la ghişeele Casei Judeţene de Sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se pare că statul la coadă a devenit o plăcere pentru unii botoşăneni. În loc să-şi trimită actele cerute de CJAS prin poştă sau prin e-mail, administratorii firmelor preferă să piardă ore întregi stând  la coadă.

De la Taxe şi impozite, botoşănenii au mutat cozile la Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate  (CJAS) pentru a-şi păti contribuţiile şi depune declaraţiile obligatorii de asigurat, cerute  angajatorilor. Oamenii prefereră să stea la coadă la singurul ghişeu din judeţ deschis la CJAS deşi au posibilitatea să-şi trimită actele prin poştă sau, în format electronic, prin  e-mail. 

Cum termenul limită pentru depunerea de către angajatori a declaraţiilor este de 25 ianuarie,  zeci de administraotri de firme sau contabili s-au înghesuit la ghişeul CJAS Botoşani.

image

Nu pot să înţeleg de ce preferă să stea ore întregi la coadă în loc să ne trimită declaraţiile prin e-mail sau poştă. De regulă sunt trimişi contabilii care ţin evidenţele la zeci de firme şi care depun odată aceste declaraţii, blocând efectiv pentru o perioadă activitatea ghişeului." explică Rodica Huţuleac, preşedinta CJAS Botoşani.

În acelaşi timp, oamenii sunt revoltaţi că CJAS are deschis doar un singur ghişeu în tot judeţul unde se primesc aceste declaraţii, şi spun că nu au fost informaţi până acum că pot trimite actele şi prin poştă sau în format electronic.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite