Botoşani: Haine contrafăcute confiscate de Poliţia de Frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit ieri, într-un magazin din Săveni, mai multe produse textile, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Un echipaj format din poliţişti de frontieră de la IJPF Botoşani, în cooperare cu Poliţia Săveni a organizat ieri o acţiune pe linia dreptului proprietăţii intelectuale, la un magazin din Săveni.

În magazin au fost descoperite expuse spre vânzare mai multe produse textile care purtau însemnele unor mărci cunoscute. Poliţiştii de frontieră având suspiciuni asupra modului de deţinere a produselor au solicitat certificatele de autenticitate şi documentele de provenienţă specifice mărcii depistate.

image

Administratorii magazinului au declarat că produsele au fost achiziţionate din Iaşi, însă nu au putut prezenta documente de provenienţă sau certificate de autenticitate.

Politiştii de frontieră continuă cercetările în vederea stabilirii autenticităţii produselor menţionate, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. Bunurile, au fost reţinute în vederea expertizării, iar administratorul societăţii va fi cercetat pentru punerea în circulaţie fără drept a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite