Botoşani: HSR ar putea înceta activitatea de la 1 ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Botoşani a notificat firma care se ocupă de ridicatul maşinilor parcate neregulamentar în municipiu în vederea suspendării sau rezilierii contractului.

"Ei au venit cu o serie de propuneri, printre care sa nu mai lucreze noaptea după ora 20.00. Putem rezilia contractul doar prin răscumpărarea investiţiei pe care au făcut-o cei de la HSR, însă deocamdată nu dispunem de bani. În plus, noi nu cunoaştem nici suma pe care au investit-o", a precizat Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani.

Investiţia propri-zisă a firmei Hi Speed Recovery nu este una care să sperie municipalitatea. Potrivit poliţilor de asigurare de răspundere civilă auto, încheiate pentru cele două autoutilitare folosite de HSR, firma este doar utilizator nu şi proprietar, deci investiţia nu le aparţine.

 "Toţi şoferii văd beneficiul existenţei unei asemena firme, pentru că sunt mult mai disciplinaţi. Banii din blocări şi ridicări de maşini ar trebui să intre toţi în contul primăriei nu în conturile unor oportunişti care au înfiinţat acestă firmă peste noapte când au primit informaţia că se va licita acest serviciu", a declarat Ion Humelnicu, economist.

Municipalitatea botoşăneană a încasat din derularea contractului cu Hi Speed Recovery, peste 250.000 de lei, bani suficienţi pentru achiziţionarea a două autospeciale cu macara, identice cu cele folosite de HSR.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite