Botoşani: HSR, motiv de ceartă în Consiliul Local

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierii locali s-au săturat de HSR
Consilierii locali s-au săturat de HSR

Consilierii locali doresc rezilierea contractului cu Hi Speed Recovery, după ce ei au votat hotărărea după care firma îşi desfăşoară activitatea.

Consilierii locali au solicitat din nou rezilierea contractului cu Hi Speed Recovery după ce conducerea Poliţiei Comunitare a prezentat raportul de activitate pentru primele nouă luni ale acestui an.

„Aş vrea să ştiu şi eu care este legătura între firma de ridicat maşini şi Poliţia Comunitară, dacă este un contract încheiat pentru ca poliţiştii comunitari să ia parte la activităţile firmei de ridicat maşini", a fost reacţia consilierului Florin Pietraru.

Reacţiile de dezaprobare a activităţii firmei HSR au continuat mai bine de jumătate de oră. Potrivit consilierilor locali, poliţia comunitară efectuează zilnic peste 90 de acţiuni de supraveghere a parcărilor, în timp ce ar putea avea alte activităţi în folosul comunităţii şi au solicitat încetarea contractului cu HSR , însă au fost calmaţi de edilul municipiului.

„Dumneavostră aţi votat acest regulament, tot dumneavoastră aţi fost de acord cu acest proiect şi nici unul nu aţi votat împotriva acestuia. Deci contractul, caietul de sarcini, regulamentul, au fost însuşite de dumneavoastră. Acum veniţi şi întrebaţi de ce aia şi de ce nu aia. Să propuneţi un alt proiect de CL, să ne daţi un alt regulament care să fie legal, să veniţi cu soluţii pentru rezolvarea abuzurilor", a fost reacţia primarului Cătălin Flutur la interpelările consilierilor locali.

Mai multe detalii în ediţia de mâine a ziarului Adevărul de Seară.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite