Botoşani: Grupul Şcolar din Şendriceni curtat de o universitate ieşeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul Şcolar Agricol Şendriceni ar putea fi preluat de către Universitatea de Ştiinţe Agricole din Iaşi. Discuţiile sunt avansate, reprezentanţii Universităţii fiind aşteptaţi joi la Botoşani pentru a vedea condiţiile în care ar putea lua în administrare liceul, care apasă greu pe umerii autorităţilor locale. Citiţi cele mai interesante articole în revista presei locale.

Profesori pusi de serviciu in locul elevilor

Elevii botosaneni nu vor mai face de serviciu in scoli. Decizia a fost luata de conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) pentru a preveni actele de violenta din unitatile de invatamant. Locul elevilor de serviciu va fi luat de cadre didactice.

Mai multe detalii in Evenimentul de Botosani

Unda verde pentru vanzarea ANL-urilor la preturi de nimic

Noile preturi pentru locuintele ANL care vor fi scoase la vanzare ar putea fi stabilite si aprobate in urmatoarea sedinta de Consiliu Local.

Cititi articolul complet in Evenimentul de Botosani

Laureaţii Festivalului de Muzică "Mărţişor Dorohoian", editia a 27-a

Luni seara, la sala de spectacole din Dorohoi, au fost acordate premiile celei de a 27-a editii a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară "Mărţişor Dorohoian". Câştigătorul trofeului a fost desemnat de juriul condus de Ionel Tudor în persoana lui Mareş Pană, un tanar cunoscut pentru premiile obţinute la festivalurile judetene si nationale.

Cititi articolul compelt pe www.botosaninews.ro

9 milioane euro intrate termic în pămînt

Aceasta este, cu aproximaţie, contravaloarea pierderilor societăţii de termoficare într-un singur an. Ea provine din energia termică produsă la CET, dar care nu a mai ajuns să fie şi facturată populaţiei. De ce? Pentru că, imediat ce iese de pe poarta unităţii, începe să se risipească.

Mai multe detalii pe www.martorincomod.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite