Botoşani: Grup de spărgători minori condus de o fată de 17 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei minori, cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani, erau puşi de o adolescentă de 17 ani să spargă noaptea maşini. Hoţii preferau Daciile vechi pe care le goleau în mai puţin de un minut de bunurile de valoare pe care le găseau în interior.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz după ce noaptea trecută, în jurul orei 01.10,  a depistat pe strada Victoriei din Botoşani, un grup de patru  minori care aveau asupra lor mai multe sacoşe cu produse alimentare a căror provenienţă  nu au putut-o justifica.

Poliţiştii au stabilit că cei patru minori sunt  Ana Maria S , de 17  ani,  I. S, de 13 ani, C.S, de 10 ani, şi F. H de 11 ani, toţi din municipiul Botoşani., primii trei fiind şi fraţi.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în sâmbătă spre duminică noapte Ana Maria împreună cu sora sa  de 13 ani. au pătruns prin efracţie , forţând o portieră,  într-un autoturism  Dacia 1300,  şi au sustras din interior 22 de bonuri de masă însumând 198 lei.

După comiterea furtului cele două minore au mers la un chioşc non-stop  pe strada de pe George Enescu  unde, cu tichetele valorice sustrase, au achiziţionat mai multe produse alimentare.

Poliţia a decis ca faţă de Ana Maria S şi sora ei,  I.S. să continue cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.  Minorii sunt suspectaţi şi pentru alte furturi din autoturisme comise prin acelaşi mod de operare.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite