Botoşani: Graniţă păzită la -30 de grade!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de poliţişti de frontieră îngheaţă la frontiera cu Republica Moldova şi Ucraina. Pe malul apei, temperaturile ajung la -30 de grade Celsius.

Câte 40 de poliţişti sunt dispuşi în cele cinci sectoare ale Poliţiei de Frontieră de la graniţa de est a ţării. Fiecare dintre aceştia are misiunea de a asigura misiuni de patrulare pe jos la graniţa cu Republica Moldova şi Ucraina la intervale de două ore,, Patrulează câte două ore apoi se retrag în adăposturi şi sunt înlocuiţi de alte echipaje astfel să fie asigurată permanenţa la graniţa de est a ţării. Este greu mai ales că pe malul apei, noaptea, temperaturile ajung la -30 de grade Celsius,, a spus Minodora Răcnea, purtător de cuvânt Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de frontieră.

Îmbrăcaţi cu haine groase şi încălţaţi cu bocanci de teren, militarii iau la pas noapte de noapte cei 171 de kilometri de teren de la graniţa cu Republica Moldova şi alţi 35 de kilometri la graniţa cu Ucraina.  

Alţi opt poliţişti îngheaţă noapte de noapte  în posturi pentru paza sediului Inpectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite