Botoşani: Gerul a ucis patru oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei dintre victime au consumat băuturi alcoolice şi au fost găsite căzute în zăpadă. Meteorologii au anunţat un nou cod galben de ger.

Patru botoşăneni au murit până acum îngheţaţi de ger. Primul deces a fost înregistrat duminică noapte în comuna Hlipiceni. Costel Averitei, de 50 de ani a fost găsit de vecini în faţa casei, căzut în  zăpadă. Bărbatul a  fost dus la spital însă a decedat la scurt timp după internare.

Luni seară un alt bărbat,  de 65 de ani din Suharau,  a decedat din cauza unui şoc hipotermic la spitalul din Dorohoi după ce a fost luat de acasă de o abulanţă.

Alte două victime ale gerului au decedat astăzi. Este vorba de o batrână de 89 de ani din Crasnaleuca şi un bărbat din Stăuceni  care au fost gasiţi îngheţaţi de cadrele nedicale de pe ambulanţă. Trei dintre victime au consumat alcool.

Autorităţile  locale  au fost avertizate că vremea va fi geroasă în continuare. În intervalul 26 ianuarie ora 12:30 - 27 ianuarie ora 08, vremea se va menţine geroasă, mai ales în cursul nopţii şi al dimineţii, astfel încat temperaturile minime nocturne se vor încadra în general între -25 şi -15 grade, iar cele maxime diurne vor fi negative.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite