Botoşani: Fotbaliştii botoşăneni au refuzat să se antreneze cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbaliştii botoşăneni vor pleca în cantonament la Câmpulung Moldovenesc
Fotbaliştii botoşăneni vor pleca în cantonament la Câmpulung Moldovenesc

Echipa FC Botoşani a fost invitată în Antalya de Dinamo, însă conducerea clublului botoşănean nu dispune de banii necesari pentru cazarea sportivilor

Din cauza crizei economice echipa de fotbal FC Botoşani a fost nevoită să refuze invitaţia clublului Dinamo de a merge împreună în cantonament în Antalya. Astfel, fotbaliştii botoşăneni vor trebui să se antreneze pentru viitorul sezon  la o bază sportivă de la Câmpulung Moldovenesc.

Conducerea Clubului botoşănean a apreciat gestul echipei Dinamo de a invita FC Botoşani în Antalya, însă a ales să rămână acasă după ce au aflat că preţul „excursiei" este de 25 de mii de euro. Costul cantomanetului de la Câmpulung nu depăşeşte  30 de mii de lei. În plus, fotbaliştii botoşăneni sunt deja familiarizaţi cu baza sportivă din Bucovina , ei atrenându-se aici şi în sezoanele trecute.

Echipa FC Botoşani se va reuni pe 11 ianuarie când va începe antrenamentele de  reacomodare la efort. Cantonamentul de la Câmpulung va începe pe  20 ianuarie şi va dura zece zile. Conducerea clubului botoşănean intenţionează să organizeze la finalul cantonamentului câteva meciuri amicale de verificare, cu echipe din Transilvania.

 

 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite