Botoşani: EXCLUSIV: Fostul şef din Învăţământ , întâi executat apoi anchetat! Vezi mărturiile lui Gheorghe Carmocanu despre un dosar posibil fabricat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o săptămână de la destituirea din funcţie, fostul inspector general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) vorbeşte în exclusivitate despre modul în care s-a pus la cale „execuţia" sa.

 Pe 16 iulie CÂND  Ministerul Educaţiei a emis ordinul de demitere din funcţie a şefului IŞJ, Gheorghe Carmocanu era în concediu. Superiorii săi îi trimit o cerere de rechemare din concediu pe motiv că nu fac faţă volumului mare de muncă şi au nevoie de ajutor. Venit la muncă, Carmocanu primeşte ordinul de destituire nemotivat însă de minister. Iată ordinul:

image

În aceeaşi zi în care este emis ordinul de demitere a lui Carmocanu, soţia acestuia primeşte o notificare semnată de şefa IŞJ Botoşani, Ada Macovei, prin care este solicitată să dea explicaţii cu privire la „ prezumtiva tentativă de fraudă săvârşită de dumneavostră în timpul desfăşurării concursului de titularizare din data de 14 iulie 2010". Iată documentul emis de IŞj Botoşani în aceeaşi zi cu ordinul ministrului educaţiei

image

 La patru zile de la titularizare, Gianina Carmocanu află că teza i-a fost anulată după ce fusese înregistrată de comisie. 

Dar cum a fost anulată teza...

„  Au fost trei candidaţi la acea disciplină şi am aflat că ea a scris cel mai mult: 13 pagini"a declarat Ada Macovei, şefa IŞJ Botoşani care neagă faptul că ar fi desfăcut sigiliile tezelor înainte de corectarea lor.

Declaraţii şocante dar şi documente în exclusivitate,  luni în Adevărul de Seară după ce " dosarul" titularizării ajunge la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite