Botoşani: Fiul primarului Cătălin Flutur face nuntă la cort

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Flutur a hotărât brusc să se însoare peste două luni cu iubita sa,  Manuela. Cum nu s-a gândit din timp la nuntă, familia primarului Cătălin Flutur nu a reuşit să găsească nicio o sală liberă la vreun restaurant din oraş aşa că s-a hotărât ca nunta să se ţină la cort.

Mircea Flutur are 21 de ani şi este student la Farmacie în Iaşi. Iubita sa  Manuela este cu patru ani mai mare de cât el şi a absolvit Facultatea de kinetoterapie. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu doi ani la Iaşi, în Copou şi de atunci sunt nedespărţiţi. 

Zilele trecute, Mircea s-a hotărât brusc să o ceară pe Manuela de soţie, iar nunta a fost fixată pe 30 iulie, adică peste două luni. Cum toate sălile de nunţi din oraş sunt ocupate, fiind rezervate încă de anul trecut, nu a fost găsit niciun restaurant liber. Nici măcar soacra mare, care este director la Hotel Rapsodia nu a reuşit să facă rost de o sală. În aceste condiţii, petrecerea se va ţine într-un cort special amenajat în curtea casei primarului de la  Alfa Land.

Naşii mirilor vor fi deputatul Cătălin Buhăianu şi soţia sa Cristina, pe care Mircea şi Manuela i-a cunoscut în timpul unei excursii în China.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite