Botoşani: Finaliştii de la „Românii au talent“ sunt cotaţi la casa de pariuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi concurenţi din Botoşani, Ştefan Florescu şi Cosmin Agachi, au cote de câştig de 6 şi 7,5. În această dimineaţă, cel mai bine cotat era Adrian Ţuţu.

Bet Cafe Arena a deschis de ieri o rubrică separată pentru cei care doresc să parieze pe finaliştii de la emisiunea „Românii au talent". Astăzi, cei mai bine clasaţi erau Adrian Ţuţu cu o cotă de 2, Narcis Iustin Ianău, cu 2,5, Valentin Dinu, cu 3 şi botoşănenii Ştefan Florescu cu cotă 6 şi, respectiv, Cosmin Agahe, 7,5.

image

Citeşte şi: Ştefan Florescu a intrat în finala „Românii au talent" cu o minge împrumutată

 FOTO/VIDEO: Beatbox şi jonglerii în Palatul Administrativ: Prefectul le-a dat bani din leafă finaliştilor de la „ Românii au talent"!

De la deschiderea pariurilor, zeci de botoşăneni au pariat pe finaliştii emisiunii. Preferat a fost Ştefan Florescu, adolescentul care face jonglerii cu mingea.

image

Cred că el va câştiga pentru că este bun şi în ţară sunt mulţi microbişti care apreciază ce face el. Am pariat 10 lei. Dacă va câştiga cei 120.000 de euro, voi avea şi eu în buzunar 57 de lei de pe urma talentului său", a spus Radu Păduraru (42 de ani).

image

Chiar şi foştii colegi de clasă ai lui Ştefan Florescu au venit să parieze pe talentul botoşăneanului. „Îl ştiu de la Liceul Sportiv. Am fost coleg cu el şi am jucat împreună fotbal. E bun şi va câştiga. Eu doar 2 lei pot să pariez pentru că atât îmi permit acum", ne-a declarat Bogdan Grădinaru (18 ani). 

Amatorii pot paria pe finaliştii emisiunii până pe 25 aprilie, la ora 20.30.

Şteafan Florescu: „Nu îmi este frică în finală decât de Narcis Ianău şi de Adrian Tuţu. Mă bazez însă pe surpriza pe care am pregătit-o pentru finală şi pe voturile tuturor iubitorilor de fotbal"

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite