Botosani: Filme pe gusturile tuturor, în timpul verii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul cinematograf rămas în municipiu va rula pe ecranul său mai multe pelicule în aceeaşi săptămână, pentru a satisface toate preferinţele, în perioada verii.

Conducerea cinematografului a început să ruleze câte două filme săptămânal încă de la începutul anului.

„Încasările nu au crescut simţitor de la introducerea acestui sistem cu mai multe filme, însă dorim ca oferta să fie una mai mare, mai ales acum când este perioada de vacanţă“, a declarat directorul cinematografului Unirea, Viorel Hriţcu.

Săptămâna trecută, pe ecranul cinematografului au rulat patru filme. Deocamdată, săptămâna aceasta cinefilii vor avea de ales doar între două pelicule. „Noi am făcut cerere în depozit. Însă nu sunt filme. Sperăm ca de săptămâna viitoare să putem aduce din nou câte patru filme“, a adăugat directorul Hriţcu.

Mai bune decât de pe net

Oferta cinematografului a început să fie analizată şi de tinerii care până acum vizionau filmele numai pe calculatorul personal. „Am avut plăcerea să pot vedea filme noi la cinema Unirea, filme pe care nu le găseam în calitate bună nici pe net. E foarte bine că rulează mai multe filme pentru că pasionaţii se uită la mai mult de două filme zilnic“, a declarat studentul Florin Ignat.

Începând de astăzi, cinefilii botoşăneni vor putea urmări pentru numai 6 lei pelicula „Din Paris cu dragoste“. Asistentul personal al Ambasadorului Statelor Unite în Franţa, James Reece (Jonathan Rhys Meyers), duce o viaţă de invidiat la Paris.

Cu o superbă franţuzoaică pe post de iubită, adevarata lui pasiune ramane jobul său de începător din cadrul CIA-ului.

Un tandem exploziv

Tot ce işi doreste acum James este să ajungă un agent în toată regula şi să aibă parte de cât mai multă acţiune şi adrenalină.

Totul până în momentul în care îl cunoaşte pe noul său partener, agentul special Charlie Wax (John Travolta), un obsedat de arme, mereu pus pe glume proaste, care abia aşteaptă să-i scape degetul pe trăgaci. John Travolta şi Jonathan Rhys Meyers îşi unesc forţele pentru a aduce  în cinematograf cel mai exploziv film al sezonului.

Nici micuţii nu au fost uitaţi. Aceştia vor putea urmări de la orele 11.00 pelicula „Fetiţa şi vulpea“.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite