Botoşani: Festival naţional folk-rock organizat de un dorohoian de 20 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nici 20 de ani, un artist botoşănean organizează un festival naţional de muzică. Festivalul concurs va avea loc în luna martie.

Ciprian Florin Cotruţă este principalul organizator al unui eveniment ce îşi propune să reunească folkiştii şi rockerii din toate colţurile ţării.

Este vorba despre Festivalul Concurs Naţional „Portativ Folk-Rock" care va avea loc la Suceava luna viitoare, în perioada 20-21 martie, fiind vorba de prima ediţie. Acţiunea se desfăşoară cu sprijinul TuŞiRomânia.ro şi Memorialul Ipoteşti.

„Vreau în mod special să promovez tinerele talente româneşti deoarece, în România, criteriile de promovare nu sunt tot timpul corecte. În folk, în ultimul timp, lucrurile au evoluat, însă, nu şi în rock. Din aceste motive vreau să fie un festival la care să poată participa atât trupe rock cât şi cântăreţi de folk", a precizat Ciprian Cotruţă, un artist dorohoian, student în Iaşi.

Competiţia se adresează artiştilor cu vârsta de până în 30 de ani iar prestaţia lor trebuie să fie „live". Înscrierile se fac până pe data de 17 martie. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe www.grupuldefolk.blogspot.com .

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite