Botoşani: Festival încheiat cu nervi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele Oraşului s-au încheiat cu tensiuni între artiştii care nu reuşeau să-şi împartă scena. În ciuda nemulţumirilor dintre artişti publicul a petrecut până târziu.

Decalarea programului dedicate zilelor oraşului de către tinerele talente locale a stârnit discuţii între artiştii cu greutate, fiind necesară intervenţia conducerii Primăriei pentru a rezolva lucrurile.

În ultima seară de concert, Rapsozii Botoşanilor au refuzat să coboare de pe scenă, făcând ca băieţii de la trupa „Fără zahăr" să-şi înceapă prestaţia cu o oră întârziere. Artiştii de muzică populară au coborât de pe scenă după ora 23.00, oră la care ar fi trebuit să se încheie concertul.

 "A sunat inclusiv domnul viceprimar care a spus: „faceţi ceva şi daţi-i jos de pe scenă...tăieţi-le curentul", a sus prezentatorul spectacolului, Marius Honceru, cel care a încercat în mai multe rânduri să-i dea jos de pe scenă pe artiştii de muzică populară.

Ghinionul i-a urmărit şi pe scenă pe cei de la trupa „Fără Zahăr", mai exact pe Bobo care a cântat fără microfon pentru câteva minute din cauza problemelor tehnice.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite