Botoşani: Fermierii sunt chemaţi la APIA pentru a depune declaraţiile privind cota de lapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează cumpărătorii care achiziţioneză lapte, precum şi producătorii deţinători de cotă de lapte pentru vânzări directe că, începând cu data de 1 aprilie, trebuie să depună declaraţiile anuale privind livrările, respectiv vânzările, realizate în anul de cotă 2010/2011.

Anul de cotă se încheie la 31 martie, iar declaraţiile anuale trebuie completate şi depuse la centrele APIA până la data de 16 mai 2011. Aceste declaraţii trebuie depuse de către producătorii care deţin cotă pentru vânzări directe şi de către cumpărătorii care achiziţionează lapte de la producători.

Producătorii deţinători de cotă pentru vânzări directe trebuie să completeze declaraţia anuală pe baza datelor din Caietul fermierului.  De asemenea, cumpărătorii trebuie să depună la centrele judeţene APIA declaraţia anuală privind cantitatea de lapte achiziţionată în anul de cotă 2010/2011, termenul limită fiind tot 16 mai 2011.

Producătorilor cât şi cumpărătorilor de lapte care nu depun în termenul legal stabilit declaraţiiile anuale li se aplică penalităţi calculate pentru fiecare zi calendaristică de întârziere, începând cu data de 16 mai.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite