Botoşani: Fără muzică populară la Zilele Oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolele din data de 25 aprilie, care s-a dorit o seară folclorică încheiată de recitalul trupei "Fără Zahar" este încă sub semnul întrebării din cauza lipsei sponsorizărilor.

Pe 23 aprilie vor concerta "Direcţia 5" şi "Bad Boys Blue". La finalul spectacolului va fi un foc de artificii, locul de lansare fiind Palatul Administrativ. Pe 24 aprilie este programat un alt spectacol,  în care vor urca pe scenă formaţiile "Publica" şi "Zdob şi Zdub". Spectacolele din data de 25 aprilie, care s-a dorit o seară folclorică încheiată de recitalul trupei "Fără Zahar" este încă sub semnul întrebării din cauza lipsei sponsorizărilor.

„Am trimis adrese către sponsori, cu rugăminţi, cu contracte şi mare parte am început să şi primim răspunsuri favorabile. În funcţie de banii pe care-i vom primi în următoarele două-trei zile, vom stabili dacă organizăm sau nu spectacol şi pe 25 aprilie", a mai precizat Florin Ghiorghiţă.

Manifestările vor începe cu slujba religioasă oficiată la Biserica „Sfântul Gheorghe", la care a fost invitat şi ÎPS Teofan, mitropolitul Moldovei şi Bucovinei. În finalul slujbei, botoşănenii vor primi bucate tradiţionale.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite