Botoşani: Fără apă la robinet, botoşăneni au făcut coadă la fântânile din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi nu au apă botoşănenii care locuiesc pe străzile Sucevei, Ocolitor Pacea, M. Kogălniceanu şi Primăverii. Mâine, apa va fi oprită în cartierele dinspre Şoseaua Iaşului

Oprirea apei în mai multe cartiere ale oraşului i-a scos din case pe botoşăneni la primele ore ale dimineţii. La puţinele fântâni care mai există în oraş s-au format cozi de zeci de persoane care aştepau să le vină rândul să-şi umple bidoanele cu apă.

image

Cu toate că s-a anunţat în presă că apa va fi sistată astăzi în mai multe zone ale oraşului, oamenii sunt revoltaţi că nu au fost puse anunţuri şi la scara blocului. "Nu avem timp să citim presa. Normal era să se anuţe pe usă la bloc", a spus Maria Stoica.

image

Pentru a efectua conexiunilor conductelor noi la rețeaua de apă a municipiului Botoșani, astăzi a fost oprită spa pe străzile Sucevei, Ocolitor Pacea, M. Kogălniceanu şi Primăverii.

Pentru vineri, 17 iunie,  între orele 8.00 şi 14.00 sunt reprogramate lucrările de conexiune amânate din motive tehnice în zona Pușkin (Școala Gen. nr.1)-Bariera Tulbureni (Stația de pompare) respectiv străzile: Pușkin, Liliacului, Verona, Vasile Lupu, Austrului, Porumbelului, Simion Bărnuțiu, Caisului, Armeană, Zefirului.

Va fi afectată și funcționarea punctelor termice din zona menționată.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite