Botoşani: Fără apă în mai multe zone din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru că a rămas fără apă, Gheorghe Coca (66 de ani) s-a aprovizionat cu 20 de litri de apă de la o fântână din apropierea locuinţei sale
Pentru că a rămas fără apă, Gheorghe Coca (66 de ani) s-a aprovizionat cu 20 de litri de apă de la o fântână din apropierea locuinţei sale

În mai multe zone din municipiu, cetăţenii au rămas fără apă. Cei mai ghinionişti au fost locatarii de la etajele superioare care de ieri au rămas fără pic de apă din cauza unei avarii. Deşi problema a fost remediată ieri după-amiază, în unele zone din municipiu, botoşănenii s-au văzut nevoiţi şi astăzi să-şi procure apă de la fântănă sau supermarket-uri.

O avarie produsă din cauza trecerilor bruşte de la o temperatură la alta, la o conductă de transport apă potabilă, a lăsat sute de botoşăneni fără apă încă de ieri.

„Furnizarea apei nu s-a oprit pe perioada remedierii problemei.Lucrările s-au terminat la ora 17.00 însă până creşte nivelul apei în staţia de tratare mai durează câteva ore. Nu am forţat conducta pentru că riscam să apară un şir întreg de avarii şi să lasăm oraşul săptămâni bune fără apă", a spus Irina Siminiceanu, purtător de cuvânt la SC Apa Grup SA.

Situaţia s-a îmbunătăţit însă în jurul orei 12.00, când nivelul apei din rezervoarele staţiei de tratare a depăşit trei metri.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite