Botoşani: Fără apă caldă în Vinerea Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O avarie apărută în punctul de racordare a cartierului Griviţa la reţeaua primară de transport a energiei termice a lăsat vineri seară sute de apartamente fără apă caldă. Avaria a fost remediată,  programul de apă caldă fiind reluat.

Echipele de intervenţie au lucrat timp de cîteva ore pentru a remedia aparia apărutp la un punctual de racordare al cartierului Griviţa. Avaria a apărut la un cămin de vane situat pe strada Dreptăţii, pe magistrala de transport a agentului termic.

Vechimea de peste 30 de ani a ţevilor este motivul din care circa 30% din inelul primar de transport, rămas nemodernizat, va fi înlocuit în acest an cu echipamente de ultimă oră.

„Peste 40 de oameni din echipele noastre de intervenţie au lucrat în regim de urgenţă, astfel încât reparaţiile să afecteze cât mai puţin pregătirile pentru Sfântul Paşte, ce se fac în fiecare casă.", a declarat Ion Diaconu, directorul general al SC Modern Calor.

Au fost afectate punctele termice Griviţa 3,4,5,6, Parcul Tineretului 1 şi 2, precum şi punctul termic Mioriţa.  Avaria a fost remediată complet pe parcursul nopţii.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite