Botoşani: Exclusiv! Şeful Statului Major General al Armatei inspectează UM. 01189

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Generalul maior dr. Ştefan Dănilă a ajuns în urmă cu o oră la Botoşani cu un elicopter militar care a aterizat în curtea UM. 01189 de pe Petru Rareş.

Şeful Statului Major participă în acest moment la o întâlinre cu toţi comandanţii unităţilor militare din judeţ. Potrivit unor surse din candrul Ministerului Apărării Naţionale,  General-maiorul  Ştefan Dănilă a fost numit în funcţia de Şef de Stat Major al Armatei  în ianuarie şi avea programată pentru astăzi la Botoşani o vitiză de lucru pentru a-i cunoaşte personal  pe comandaţii unităţilor militare din zonă.

În cadrul întălnirii Şeful Statului Major le va comunica subalternilor săi şi ultimele măsuri legate de restructurările din Armată impuse de NATO, cât şi despre unele condiţii noi cerute de Alianţă.

.

image

General-maior dr. Ştefan Dănilă (foto) este născut pe  14.05.1965 în localitatea Târgu Neamţ, este căsătorit şi are  un copil.  Ofiţerul este  doctor în ştiinţe militare, absolvent al  Academiei de Înalte Studii Militare. Până pe 1 ianuarie 2011 a ocupat funcţiile de locţiitor al Şefului Statului Major General (2010) şi  comandant al  Flotilei(Bazei) 90 Transport Aerian, Otopeni.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite