Botoşani: Exclusiv! Angajată de asociaţia de proprietari cu 300 de lei pe oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O asociaţie de proprietari a angajat un jurist pe o perioadă de două luni de zile cu 300 de lei pentru o oră de muncă pe zi, timp de cinci zile pe săptămână.

Deşi pare de necrezut este cât se poate de real şi oficial. Asociaţia de proprietari  54 din cartierul Bucovina a angajat ieri un jurist pe care îl va plăti timp de două luni cu 300 de lei pe oră. Postul a fost anunţat dimineaţă, la prima oră, pe situl Agenţieie Judeţene de Şomaj (AJOFM) şi evident,  după nici o oră de la publicare a şi fost ocupat de o anume Adina Scriparu. Potrivit contractului de muncă, înregistrat dealtfel şi la ITM,  jurista va fi plătită cu „300 pentru o oră pe zi, timp de cinci zile pe săptămână."

Surpinsă că presa a aflat atât de repede de suspecta angajare, administratora asocieţiei susţine că s-a înţeles greşit şi că în realitate jurista va primi doar 300 de lei pe lună pentru că aşa s-ar fi îneţes în particular  cu ea. „Am mai colaborat cu jurista asta şi este o fată de treabă. De fapt ne-am înţeles să-i dam doar 300 de lei pe lună, dar nu ştiu cum au interpretat cei de la Şomaj. Cred că este o neînţelegere. Am vrut doar să fie legal angajată." se scuză Florica Lupu, administratorul Asocieţiei 54.

Dacă va fi respectat contractul de muncă, jurista angajată va trebui să fie plătită cu nu mai puţin de 6000 de lei pe lună. Salariul juristei i-a surpins şi pe reprezentanţii AJOFM care susţin că postul este fără îndoială unul din cele mai bine plătite din oraş

. „Nu ste niciun fel de interpretare greşită. Şi noi am rămas suprinşi de suma oferită pentru acest post, dar aşa scrie negru pe alb în adresa pe care ne-au trimis-o. Nu cred că sunt prea mulţi botoşăneni care să câştige atâţia bani pentru o oră de muncă pe zi. Nu pre ama uzit până acum de salarii atâtâ d emari la o asociaţie de proprietari. Cred că ar trebui făcute nişte verificări acolo." a declarat Sorin Şologon, directorul AJOFM Botoşani. Locatarii au rămas aproape fărâ glas când au auzit ce se întâmplă cu banii lor. „Este bătaie de joc. Ar trebui trimişi la muncă pentru că nu fac nimic pentru noi. Ne fură banii." a spus Veronica Agafiţei, locatară pe strada Bucovina.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite