Botoşani: Exclusiv: Hi Speed Recovery recidivează în Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HSR activează şi în Codlea
HSR activează şi în Codlea

După ce abuzurile firmei nu au fost sancţionate, Hi Speed Recovery şi-a extins afacerea şi în Codlea.

Firma Hi Speed Recovery nu vrea să renunţe la metodele abuzive folosite în activitatea de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar. Deşi acestea au fost sesizate în nenumărate rânduri de cetăţenii municipiului Botoşani, iar în şedinţele consiliului local s-a cerut de fiecare dată rezilierea acestui contract, firma HSR îşi vedea în continuare de treabă. Mai nou firma a juns subiect de discuţie şi în Codlea, judeţul Braşov, unde prestează acelaşi serviciu, în aceeaşi manieră.

"În urma întrunirii comisiei speciale a consiliului local de analiză a situaţiei parcărilor din municipiul Codlea, am putut concluziona: amplasarea semnelor de ridicare autoturisme şi staţionare interzisă este ilegală, neavând avizul comisiei locale de circulaţie. Astfel, putem concluziona clar : ridicarea maşinilor în Codlea se face ilegal", a declarat consilierul local din Codlea, Erwin Albu.

Firma HSR a reuşit să încheie acelaşi contract de prestări servicii ca şi în cazul Botoşaniului, în urma unei hotărâri de consiliu local identice. Mai multe detalii în ediţia de mâine a Ziarului Adevărul de Seară.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite