Botoşani: Exclusiv: La Cucorăni se va construi un Aqua Parc mai mare ca cel de la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşănenii vor avea de ales între două Aqua Parcuri
Botoşănenii vor avea de ales între două Aqua Parcuri

Investiţia este privată şi va fi demarată în primăvară. Aqua Parcul   se va întinde pe opt hectare şi pe lângă bazinele de înot se va construi un hotel de patru stele, un centru SPA  şi un cartier cu vile de lux.

Deşi pare incredibil, un investitor italian este hotărât să investească şase milioane de euro în localitatea Cucorăni unde va construi unul din cele mai mari Aqua Parcuri din România. Informaţia a fost confirmată şi de primarul comunei Mihai Eminescu care a avut deja o întâlnire cu investitorul.

 „ Este un afacerist puternic, un miliardar.  A scos deja certificatul de urbanism şi acum sunt în faza de întocmire a Planului Urbanistic Zonal. Terenul pe care se va construi  trebuie scos din circuitul agricol. Am văzut proiectul şi pare ceva foarte serios." a declarat primarul Verginel Gireadă.

De realizarea proiectului şi de obţinerea autorizaţiilor se ocupă firmele româno-italiane Gate Two şi Cindia. Terenul a fost deja cumpărat cu 700 de mii de euro şi se află chiar vis-a-vis de Popas Cucorăni, la doar 10 kilometri de municipiul Botoşani. Practic aici se va face un întreg complex turistic şi de agrement. Întreaga investiţie se ridică la 6 milioane de euro şi poate fi considerată una dintre cele mai mari făcute în Botoşani.

Citiţi mai multe amănunte astăzi în Adevărul de Seară.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite