Botoşani: Elevii şcolii postliceale sanitare şi-au schimbat declaraţiile pentru a nu pica examenul de final

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Grupului Şcolar Postliceal Sanitar "Prof. Dr. Doc. Longinius Enescu" a chemat toţi elevii din anul terminal pentru a da declaraţii cu privire la destinaţia banilor strânşi. Aceştia au declarat conducereii instituţiei că banii erau strânşi pentru banchetul de final de studii.

Deşi elevii şcolii postliceale sanitare au declarat procurorilor că banii erau strânşi pentru a influenţa comisia de examinare, după numai o zi aceştia şi-au schimbat declaraţiile.

„Noi am făcut o comisie de disciplină. Au fost chemaţi toţi elevii din anul terminal şi i-am pus să dea declaraţii din care să reiasă ce sume de bani au strâns şi ce au reprezentat aceste sume.Toţi au spus că au strâns 147 de ron , taxa de înscriere, 25 de ron, taxa de eliberare a diplomei. În jumătate din declaraţii apare că au strâns 350 ron pentru un banchet de final de studii", a declarat Doru Băetu, directorul Grupului Şcolar Postliceal Sanitar "Prof. Dr. Doc. Longinius Enescu".

Elevii şcolii postliceale susţin examenul de final de studii pe data de 2 august la Suceava, pentru că unitatea patroată de Fundaţia Academică "Vasile Alecsandri" din Iaşi nu este încă acreditată, deşi funcţionează de zece ani. Mai multe detalii în ediţia de mâine a ziarului Adevărul de Seară.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite