Botoşani: Eduard Mihalcu, cel mai bun motocilist din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La prima participare într-o competiţie oficială, Eduard Mihalcu a reuşit să întreacă toţi motocilciştii din România care au concurat cu echipamente de câteva ori mai scumpe decât al botoşăneanului.

Cei trei motociclişti care participă la prima etapă a Romanian Superbike nu s-au făcut de râs în prima etapă din Grecia şi au obţinut rezultate mult peste aşteptări. Bogdan Bîrlădeanu a reuşit calificarea în cursa profesioniştilor la 1000 cm3 şi a terminat pe poziţia 21 din 30 de sportivi la start, el fiind pe locul 12 în clasamentul românilor. Cel mai bine s-a clasat Eduard Mihalcu, care a obţinut locul 5 pe grila de start la clasa B, avansaţi 1000cm3 şi a terminat pe pozitia a 2-a în spatele unui bulgar, el aflându-se pe locul 1 în clasamentul românilor.

"Suntem foarte mulţumiţi de rezultate însă pentru a putea continua avem nevoie mare de suport financiar. Nu putem să mergem cu bani puţini printre motociclete de zeci de mii de euro, piloţi cu sponsori mulţi şi să avem pretenţii la rezultate bune", a declarat Alin Pintilie.

 Alin Pintilie s-a calificat în cursa de la clasa B de pe locul 9 pe grila de start, însă datorită unor probleme tehnice nu a putut lua startul.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite