Botoşani: EXCLUSIV! Şef de la Fisc, operat în Germania pe banii statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe 15 octombrie 2009, Paul Mustiaţă s-a împuşcat accidental la o partidă de vânătoare
Pe 15 octombrie 2009, Paul Mustiaţă s-a împuşcat accidental la o partidă de vânătoare

Împuşcat la vânătoare, Paul Mustiaţă, directorul adjunct al Fisc-ului,  a obţinut 7000 de Euro pentru o proteză care să-i înlocuiască genunchiul spulberat de glonţ.

Paul Mustiaţă avea nevoie de o proteză personalizată la piciorul în care s-a împuşcat accicental anul trecut, în timpul unei partide de vânătoare. Reamintim că accidentul a avut loc exact în urmă cu un an, pe 15 octobrie 2009, pe un fondul de vănătoate din comuna Mileanca, aparţinând Asociaţiei Vânătorilor "Luceafărul". Potrivit propriilor lui declaraţii, dar şi a concluziilor anchetei Poliţiei, el s-ar fi împuşcat din greşeală în genunchi, într-un moment în care a alunecat.

Nemţii i-au pus genunchi artificial

În urma  a trei intervenţii chirurgicale, medicii români au stabilit că Paul Mustiaţă are nevoie de o proteză specială care s-i înclocuiască genunchiul zdrobit de glonţ, dar care costă 7000 de Euro şi care nu se poate implanta decât în Germania. „ Paul Mustiaţă a solicitat un formular E -112, conform normelor legale a Regulamentului European. Orice asigurat poate solicita acest formular în baza unui referat medical al unei Clinici Universitare semnat de către un profesor universitar şi avizat de şeful acelei clinici." a declarat Rodica Huţuleac, preşedinta CJAS Botoşani.

Paul Musteaţă a fost deja operat şi se simte bine. „ Eu nu văd care este problema? Deja am fost operat şi  mi-au pus proteza. Este vorba de o proteză personalizată care să înlocuiească bucăţile de os lipsă. Din păcate nu pot să vorbesc mai mult întrucât sunt sub tratament, în perfuzii", ne-a declarat telefonic, de pe patul spitalului, Paul Mustiaţă.

Mai multe amănunte, în Adevărul de Seară de mâine

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite