Botoşani: EXCLUSIV: Fostul director al Teatrului Eminescu cere primăriei 100.000 de lei despăgubiri! ( UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Bordeianu  a înaintat luni o petiţiei primăriei Botoşani prin care solictă despăgubiri de 100.000 de lei pentru că el şi familia sa au fost daţi afară din teatrul în 2004.

Un autocar second-hand din Germania a fost mărul discordiei în perioda cât Ion Bordeianu a fost director. Acuzat că nu a respectat legislaţia privind achiziţiile publice şi a păgubit teatrul , Bordeianu a fost înlăturat din funcţie în noiembrie 2004. Odată cu fostul director, înlăturaţi au fost fiul său, regizor al instituţiei, şi soţia lui Ion Bordeianu. „ După cinci ani de procese, justiţia a decis că sunt nevinovat şi a dispus neînceperea urmăririi penale. Am trăit o dramă în tot acest timp pentru că am trăit fără bani iar soţia mea a decedat din cauza supărării. Acum, vinovaţii trebuie să plătească" a declarat Ion Bordeianu.

Fostul director a trimis luni o petiţie la Primăria Botoşani prin care solicită să fie despăgubit cu 100.000 de lei.

" În aceştia bani intră salariile mele ca director din toată această perioadă dar şi despăgubiri morale. Dacă nu primesc un răspuns afirmativ în 30 de zile, mă voi adresa instanţei" a mai spus fostul director.

ora 13.00.

Petiţia este o premieră la primărie „ Nu am mai primit până acum astfel de cereri. Este prima dată când cineva trimite o petiţie prin care să solicite bani. Vom analiza cererea dar, până atunci, îi vom cere să pună la dosar şi înscrisuri prin care să îşi justifice cererea" a declarat Cătălin Alexa

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite